A futómű beállítás árak nincsenek elszállva

Ti szeretitek a nagyvárosokat, vagy inkább a kisebb városokért rajongtok? Én amolyan igazi vidéki lány voltam, majd munka miatt felkerültem Budapestre. Eleinte zajosnak, koszosnak láttam csak, de ahogy telt az idő, egyre inkább megláttam a csodát benne. A rejtett kincseket, titkos helyeket, a magával ragadó régi épületek hangulatát. Egy szóval ma már varázslatosnak nevezem.

Az évek során megannyi helyet fedeztem már fel, de valahogy mindig akad egy-egy újabb helyszín, ami még felfedezésre vár. Pedig mindig azt gondolom, hogy már nem lehet több, még is mindig belefutok egy-egy új dologba. Ettől még izgalmasabb hely.

Futómű beállítás árak

Legutóbb mondjuk kevésbé izgalmas, de annál hasznosabb programom volt, ugyanis elvittem az autómat futómű beállításra. Első körben persze a futómű beállítás ár volt az, ami nagyon érdekelt, de végül kiderült, hogy nem egy hatalmas összegről van szó, hiszen már 9900 Ft-tól elérhető ez a szolgáltatás.

A Méta Autószerviz weboldalán az árakon kívül arról is részletesen lehet olvasni, hogy hogyan végzik el a futómű beállítását, valamint, hogy melyek azok a kritikus pontok, vagy inkább zajok és észrevételek, amikre oda kell figyelni. Azt is írják, hogy a futómű beállítás előtt figyelni kell arra, hogy tengelyenként egyforma méretűek legyenek a kerekek, valamint lehetőség szerint üresen vigyük oda az autót, hogy a plusz súly ne okozzon problémát.

Az előírtak szerint cselekedtem, és az oldalon lefoglalt időpontban beállításra készen jelentem meg. Nem volt semmi extra probléma szerencsére az autómmal, de némi korrekcióra szükség volt, így érdemes volt elmenni a szervizbe.

A fogadtatás nagyon barátságos volt. Már az elején elmondták, hogy első körben egy kivizsgálásra lesz szükség, mivel csak akkor lehet elvégezni a beállítást, ha minden rendben van a felfüggesztéssel. Mivel minden rendben volt a géppel, így az átvizsgálás után következett a geometriai beállítás, amit olyan géppel hajtottak végre, ami 3D technológiával működik. Elmondták, hogy ez egy német minőségű gép, ami új generációs, és nagyon precíz.

Azt is említették, hogy már több ezer futómű beállítást végeztek, így a legjobb kezekben lesz az autóm. Hittem nekik, és jól is tettem, hiszen patika állapotban kaptam vissza az autómat.

Azt gondolom, hogy nem egyszerű jó szolgáltatót találni semmilyen területen, így én telefonba és jegyzetbe is azonnal mentettem minden elérhetőséget hozzájuk. Nem kockáztatnék meg másik helyet, mikor itt minden professzionálisan zajlott.

Azt tudtátok, hogy a páros alkatrészeket párban kell cserélni? Na ezt már én is a weboldalukról tudtam meg, ahol rengeteg érdekességet lehet még megtudni a futómű beállításról.