Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső a legjobb

Városban élni nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden közel van és elérhető. Egyáltalán nem. Lehet, hogy pont ennek a nagy változatosságnak vagy túlkínálatnak köszönhető, de valahogy az itt élők egyszerűen elfásulnak, érzéketlenné válnak egy idő után, és még azt se veszik észre, ami az orruk előtt van. Ha például valaki egy specifikus boltot keres, és lát egyet valahol utazás közben, akkor inkább odamegy, semmint utánanézne, és kiderülne, hogy két utcával arrébb is volt egy hasonló. Szóval még ha közel is vannak a dolgok, akkor is távoliak, de ami messze van, az egész közeli. Mindegy, túlmagyaráztam. Szóval a vásárlási szokások is néha ehhez vannak igazítva az embereknél, vagyis hiába van egy olcsóbb bolt kicsit messzebb, ha valaki már megszokta a közelibbet de rosszabbat, akkor nincs menekvés. Nekem is egy súlyos jellemhibám volt az efféle kényelmeskedés, pláne, hogy egy Lidl is volt a közelben, nem lettem volna muszáj a drága csemege boltba járni, ám ha nem jut el hozzám az akciós újság, akkor a fene megette az egészet. Ám mindez megváltozott, amikor berobbantak az életembe a digitális Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső nevű oldalon!

Emlékszem, gyerekkoromban, amikor vidéken laktam még, a bevásárlás mindig egy kalanddal ért fel. Heti egyszer beültünk az autóba a szüleimmel, és elmentünk valamelyik nagy áruházba megvenni mindazt, ami szükséges lesz az elkövetkező időszakban, vagyis a következő körútig. Ilyenkor szívesen mentem velük, mert annyi színnel, formával, illattal találkozhattam, amik addig ismeretlenek voltak a számomra. A mai napig emlékszem a dolog hangulatára, és fel-fel támad bennem a nosztalgikus sóvárgás az akkori termékek iránt. Már sem az a bizonyos áruházlánc nem létezik, és azoknak a kajáknak a jó része sem kapható már évtizedek óta. Lehet, hogy valahol beszerezhetőek lennének, de valószínűleg horror áron, és valami elérhetetlen helyen. De mindegy is, vannak dolgok, amik az idő múlásával eltűnnek, és talán jobb is így. Különben nem lenne min keseregni! Szóval a lényeg, hogy a lakásomtól nem olyan hú de messze található egy az emlegetett bolthálózatból, de amióta megnyitott, talán kétszer ha vettem a fáradtságot, hogy felkeressem. Már akkor is tapasztaltam, hogy milyen nagy ott a választék, mennyiféle minőségi terméket lehet venni alacsony áron, azonban mégsem csináltam rendszert a dologból. Igazság szerint a legtöbbször valószínűleg azért, mert vagy nem vitték túlzásba a szóróanyag terjesztését, vagy egyszerűen csak én nem kaptam. Ha a barátnőm nem mutatja meg nekem azt az oldalt, amit Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső néven lehet felelni, akkor még mindig otthon törném a fejem a gazdaságosabb megoldáson.

Egy este együtt vacsoráztunk a kedvenc éttermünkben, és csomó mindenről beszélgettünk. Többek között arról is, hogy kinek milyen fogyasztási szokásai vannak, kinek mi a buta rigolyája. Elmeséltem neki, hogy mennyire haragszom a saját lustaságomra, amiért sosem veszem a fáradságot, hogy elsétáljak a Lidlig, pedig valószínűleg több ezer forintot megtakaríthatnék, ha inkább erőt vennék magamon és oda járnék. De mivel hozzám nem jut el semmilyen akciós újságjuk, reklámkiadványuk, így az esetek jelentős többségében csak akkor jut eszembe, amikor már teli kosárral állok a kisboltban, és próbálom megsaccolni, hogy mennyi lesz a végösszeg. Vélhetően ha rendszeresen megkapnám a reklámanyagot, akkor beugrana, hogy tényleg, oda is el tudnék menni, ráadásul egy csomó dolgot előre be tudnék raktározni, és esetleg még új ízekkel is megismerkedhetnék. A barátnőm végighallgatta a mondókámat, és némi kuncogás kíséretében hozzáfűzte, hogy olyan kis egyszerű vagyok. Elővette a telefonját, és némi keresgélés után már meg is volt nyitva nála a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldal, ahol, magyarázata szerint az összes aktuális kiadvány megtekinthető úgy, mintha egy újság lenne, csak éppen digitálisan. Elkerekedtek a szemeim, hogy erre vajon eddig mi a fenéért nem gondoltam? Online lapozható újságok? Valóban egy kicsit egyszerű lehetek, ha ilyesmi nem jutott eszembe! Én is elővettem a telefonomat és kikerestem a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldalt, hogy el tudjam menteni. A páromnak megköszöntem a segítségét, és befejeztük nyugiban a vacsorát.

Másnap aztán újra elővettem az előző este megismert Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső weboldalt, és alaposabban szemügyre vettem. Elképesztő, hogy valaki ilyen találékony volt, hogy eszébe jutott online elérhetővé tenni nem csak a Lidl, de egy csomó másik áruház és bolthálózat akciós kiadványait! Tulajdonképpen teljesen kézenfekvő, hiszen papír alapú terméket egyre kevesebben olvasnak, azonban így bárhol, bármikor elérhetőek. Ha tehát jövök haza munkából, akkor a metrón álldogálva is körbenézhetek, kigondolhatom, hogy mire van szükségem, és ahelyett, hogy először felmegyek a lakásomba és letespedek, közvetlenül mehetnék a boltba, így megspórolnék magamnak egy utat. Annyi pluszt jelentene az egész, hogy reggel a táskámba el kéne rakni egy bevásárlószatyrot, és minden mehetne a maga medrében. Időt, energiát és pénzt is megtakaríthatnék így, mert amennyire a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldalon közzétett újságból láttam, lényegesen kedvezményesebb árakat találnék, ha a haszonleső kisbolt helyett ide járnék naponta. Sőt, akár én is tarthatnék heti egyszer egy nagy bevásárlást, mint ahogy annak idején a szüleimmel tettük, és akkor hét közben csak apróságokat kellene beszerezni, amik feltétlenül szükségesek aznapra vagy másnapra. Micsoda nagyra törő újítások! És ehhez mindössze annyi kellett, hogy rádöbbentsenek, milyen buta voltam, és a megoldás végig ott lapult a zsebemben a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső weboldal formájában!

Ennek az egésznek van már pár hete, és azóta is kitartóan követem az elgondolt tervemet. A Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső segítségével előre kinézem, hogy mire lehet szükségem, értelmetlen, impulzusszerű vásárolgatás helyett listát írok, és veszem a fáradtságot, hogy munka után betérjek még az áruházba, és mindenek előtt túl legyek az egészen. Utána már bőven ráérek hazamenni, levetkőzni és mindent elpakolni, mert már úgysem sietek sehova. Ezzel az új eljárással sok időt, energiát és még több pénzt spóroltam meg magamnak, mint korábban bármikor! Nem is értem, hogy én, aki elvileg egy racionális embernek számítok, miért hagytam, hogy a lustaság ennyire a nyakamra nőjön korábban. A Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső a napi olvasmányaim közé került, és így teljes egészében naprakész tudok lenni. Értesülök arról, ha van új kiadvány, és akár nap közben is tudom ellenőrizni, hogy van-e olyasmi, ami kihagyhatatlan. Ugyanis ha ilyennel találkozom, akkor másnapra úgy készülök, és tudatosan figyelembe veszem, hogy bizony, hazafelé most többet kell majd cipekednem. De nem baj, ugyanis ez a változtatás talán rábír arra, hogy a többi rossz szokásomon is változtassak, esetleg magam mögött is hagyjam őket.