Szem alatti táskák eltüntetése házi praktikákkal

Egyetemista koromban felköltöztem a fővárosba, és azóta is itt élek. Eleinte nem szerettem a nagyvárosi életet, mára azonban nem csak megszoktam, hanem még megszeretni is meg tudtam, ami nagy szó vérbeli falusi lányként. A számos hátrány mellett szerintem van sok előnye is, itt például sokkal több a lehetőség, mint otthon volt nálunk, falun. Viszont tény, hogy van egy óriási hátránya a fővárosban való lakásnak, ez pedig a szennyezett levegő. Én megdöbbenve tapasztaltam, hogy a korábban baba bőröm egyre pattanásosabb és ráncosabb lesz, és fogalmam sem volt, hogy mi okozza ezt. Míg nem egy bőrgyógyásztól megtudtam, hogy bizony könnyen lehet, hogy a szennyezett levegő is közrejátszik ebben. Ezt még el is tudtam volna fogadni, de amikor a szemem alatt megjelentek az első táskák és karikák, tudtam, hogy gyorsan lépnem kell, mielőbb ebből nagyobb problémám lesz. Beírtam a keresőbe, hogy szem alatti táskák eltüntetése, és ki is adta a kereső első találatként az instantense.hu oldalát. Itt sok – sok nagyon hasznos információt olvashattam ennek a kezeléséről, így ezekből próbáltam mazsolázgatni, hátha valami beválik nekem.

Írják is az oldalon, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a szem alatti táskákat valamilyen prózai ok okozza, ebben az esetben elég könnyű eltüntetni őket, elég hozzá néhány praktika. Azonban vannak azok az esetek is, amikor bizony komolyabb beavatkozásokra van szükség, ha meg akarunk szabadulni a szem alatti táskáinktól. A házi módszerek közül az első, amit olvastam, az a zöldtea filtere volt. Korábban hallottam már róla, de az instantense.hu – n olvashattam, hogy valóban hasznos lehet a benne lévő antioxidánsok miatt, mert ez az anyag fokozhatja a véráramlást a bőrben. Persze azt tudtam, hogy ezek a módszerek nagyjából akkor jók, ha az ember a szem alatti táskák egyik enyhébb változatával küzd, komolyabb esetekben biztos voltam benne, hogy halottnak a csók ezek a módszerek, de azért tovább olvastam, mert ártani nem ártottak ezek az infók.

Akár a konyhában található élelmiszerekhez is nyúlhatunk, ha fel akarjuk venni a harcot a táskákkal a szemünk alatt. Segítségünkre lehet ebben a nyers krumpli, uborka, a tej, tojásfehérje, de a fagyasztott zöldség is. Igazából akár egy fagyasztóba tett kiskanál is tud segíteni, ha reggel úgy ébredünk, hogy óriási ödémák vannak a szemünk alatt. Én úgy voltam vele, hogy először kipróbálom ezeket az olvasott praktikákat, mielőbb komolyan beavatkozásokhoz nyúlok, hiszen nem voltak olyan komolyak a szem alatti táskáim. A legnagyobb megdöbbenésemre valóban működtek is! Nagyon örültem, hogy az instantense.hu – nak köszönhetően kevésbé láthatóvá tudtam tenni a táskákat a szemem alatt anélkül, hogy valamilyen invazív eljárást alkalmaztam volna. Ha valakinek segítségre lenne szüksége a szem alatti táskák eltüntetésében, bátran tudom ajánlani, hogy olvasgassa az általam is elolvasott cikket az instantense.hu oldalán.

szem alatti táskák eltüntetése