Városok és azok épületeinek energetika besorolása

Városok! A humanoidok nagy sűrűségbe való tömörülése. Ahol a terület már sokszor nem csak vízszintesen számít, hanem függőlegesen is. Hiszen ha sok ember egy helyre költözik, akkor az ingatlanok ára jóval nagyobb lesz, hiszen egy adott területre sokkal több ember jut, így vertikálisan is terjeszkedni kezd az ember, lásd többemeletes épületek, amiknek a maximalizálásai a felhőkarcolók.

Ahány ház, annyiféle szerkezet és megoldás. A városi épületek sokszor sokkal funkcionálisabbak, mint a városon kívüliek, hiszen egy adott tér áll rendelkezésre, amit a lehető legjobban ki is kell kihasználni.

Egészen 2012 óta pedig minden eladó lakás és ház újfajta megközelítési szemszöget kapott. Vagyis ha el szeretnél adni egy ingatlant, mondjuk egy városi lakást, akkor energiatanúsítvánnyal kell rendelkezned hozzá. Azért van ez, mert az energia, amit fel szoktunk használni, annak közel a fele abból az energiából áll, amit az épületek fenntartására szoktunk fordítani.

Tehát fűtés, villany, stb. Ennek a tanúsítványnak különböző szintjei vannak, aminek a legalján a nagyon vékony falú, rossz szigetelésű, elavult rendszerekkel beépített házak, és a legtetején pedig a korszerű, jó szigetelésű, energiatakarékos konstrukciókkal tarkított lakóhely.

Ha el szeretnéd adni a házad és nincs még ilyen tanúsítványod, akkor látogass el ide: https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/

24 órán belül, felár nélkül ki tudják állítani neked, ráadásul tíz évig érvényes!

Reggel 8-tól egészen este 8-ig fel is lehet hívni őket, ha valamire kíváncsi vagy, netán plusz információkra van szükséged a témában. Sőt, nem muszáj a saját kontónkra telefonálni, lehet kérni tőlük az ingyenes visszahívást ebben az időszakban! Így aztán semmi akadálya nem lehet annak,hogy teljes körűen tudj tájékozódni tőlük.

https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/

Ennek a tanúsítványnak az a célja amúgy, hogy, aki meg fogja venni a házadat/lakásodat, az minden kétséget kizáróan informálva legyen arról, hogy a megvételre szánt épület milyen energetikai állapotban van, és milyen felújítási szükségletekkel rendelkezik, amit a közeljövőben érdemes lesz megcsinálni.