A kényelmes válltáskák fontos kellékei a városnézésnek

Nagyon szeretek városnézős kirándulásokra járni. De hamar megtanultam, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kiegészítőket választunk egy ilyen programra. Egy városnézés során csomó dologra szükségünk lehet, így nem árt egy nagyobb méretű táska. Azt is gyorsan megtanultam, hogy a hátizsák nem túl praktikus városi viselet. Ugyanis egyrészt nem férünk hozzá könnyen a nálunk lévő dolgokhoz, hiszen mindenért le kell venni a táskát, majd újra felvenni. Plusz a tömegközlekedéshez sem megfelelő. Amikor erre rájöttem, megszerettem a nagy és kényelmes vállltáskák viselését. Ha neked is szükséged lenne egy igazi “pakolós” táskára, ajánlom, hogy nézz körül az annataska.hu weboldalon, ahol gyönyörű vállltáskák közül (is) válogathatsz!

Márkás válltáskák kedvező áron

Az annataska.hu egy gyönyörű kinézetű webáruház, ahol különböző táskákat, öveket és pénztárcákat vásárolhatunk. A kínálatban nőknek és férfiaknak készült darabok egyaránt megtalálhatók. Az Annataska online polcain kizárólag márkás termékeket találhatunk. Emiatt a fizetéskor kicsit talán nagyobb fájdalmat kell okoznunk a pénztárcánknak (na meg persze magunknak), cserébe viszont meseszép és prémium minőségű termékeket kaphatunk, amelyek sokáig hasznunkra lesznek.

A főoldalon megtekinthetjük a kiemelt ajánlatokat és az aktuális évszaknak megfelelő termékajánlót is találunk. A főoldalról gyorsan és egyszerűen tudunk tovább menni aszerint, hogy mit keresünk éppen. Lehetőségünk van például kiválasztani azt, hogy női vagy férfi táskát vásárolnánk-e. De választhatjuk elsődleges szempontnak a márkát, a táskatípust, valamint az öv és pénztárca kategóriát is.

A termékeket természetesen további szempontok szerint is szűkíthetjük. Például abban az esetben, ha éppen a kínálatban szereplő válltáskák között nézelődünk, szűkíthetjük a találatokat aszerint, hogy milyen színű táska hiányzik a ruhatárunkból.

Egy remek hűségprogram a táskák szerelmeseinek

Az annataska.hu tehát összességében egy nagyszerű internetes táskaáruház. Az üzlet nemcsak a hihetetlenül kedvező áraktól, és a kiváló minőségű, gyönyörű termékektől szuper. Hanem például abban is, hogy regisztrált felhasználóként csatlakozhatunk az Annataska zseniális hűségprogramjához is.

A program részleteit a weboldal “Hűségprogram” menüpontjára kattintva részletesen is megismerhetjük. Lényege röviden annyi, hogy a megvásárolt táskák után a program résztvevői a vételártól függően hűségpontokat kapnak. Ezeket a pontokat pedig későbbi vásárlásoknál a vásárlás végösszegét csökkentő kedvezményekre tudják váltani.

A házhoz szállításnál mindenkire gondolnak

Az annataska.hu webáruház, így természetesen az itt megrendelt termékeket kiszállítás után tudjuk kézhez kapni. Az oldal munkatársai azonban gondoltak azokra is, akik nem tehetik meg azt, hogy otthon várják a futárt. Éppen ezért a hagyományos házhoz szállítás mellett, amit a GLS segítségével intéznek, csomagpontos átvételre is lehetőségünk van. Tehát például a megrendelt vállltáskák átvételét meg tudjuk oldani munkából hazafelé menet is.

Hasonlóan a termékek árához, az annataska.hu-nál a szállítási költségek is nagyszerűek. Bármelyik lehetőséget választjuk is, az alapvető szállítási költség 1000 forint, viszont abban az esetben, ha 15 ezer forintnál többet költünk, a szállítás ingyenes. A szállítási idő pedig a legrosszabb esetben is csupán 1-5 nap.

Ha szükséged lenne bármilyen típusú táskára, és szereted a márkásabb darabokat, akkor mindenképpen ajánlom Neked az annataska.hu mesés weboldalát!