Szerencsejáték a városban és online

Miután beköltöztem a nagyvárosban lévő új lakásomba, rögtön magával ragadott az éjszakai élet. Korábban sose nyílt lehetőségem táncolni, szórakozni, moziba menni, vagy bármilyen más szórakozást kipróbálni, így most mindent egyszerre élhettem ki. A többi dolog mellé bekerültek végül a pörgetős játékok is, mivel az egyik olyan hely, ahol a legjobban el tudtam mulatni az időt, az a lakóhelyem melletti játékterem volt.

Nagyon sokat játszottam gyerekként különböző videojátékokkal is, most azonban direkt azokra a gépekre utaztam, amiken nyerni lehetett: ezek hozták ugyanis az igazi izgalmat! Oké, belátom, hogy kicsit érdekesebb autót vezetni vagy harcolni egy ilyen játékgépnél, mint nézni, hogy hány ugyanolyan figura pörög egy sorba, de nem tudok rajta segíteni, engem a jackpot gondolata mindig is olyan jó érzéssel töltött el, amit nem tapasztaltam sehol máshol, csak ezeknél a játékoknál.

Hatalmas bánatomra azonban az, hogy én ideköltöztem, nem mentette már meg a játéktermet, és pár hónappal később, pont akkor, amikor már visszajáró törzsvendégnek számíthattam én is, és élvezhettem ezt a státuszt, bezárt.

Ennek több oka is lehet, és a legtöbb nekem is feltűnt: egyre kevesebben jártak oda, és akik mentek is, azok se a célközönség voltak, hanem inkább az agresszív fiatalok bandái, akik sehol máshol nem találnak helyet. Ők belekötöttek aztán mindenkibe, és nem lehetett mellettük nyugodtan élvezni az estét, ami még kevesebb vendéget eredményezett. Ezzel együtt pedig az árak mentek fel, ami nekem, aki a pörgetős játékok miatt ment, nem volt túl szerencsés, hisz azért egy-két koktélt én is szerettem mindig meginni.

Így aztán úgy alakult, hogy máshol kell a szerencsejátékok utáni vágyamat kielégítenem. Elkezdtem új helyek után nézni, de azok mind távol voltak, és nem voltak olyan jók, mint ez. Végül aztán szembejött velem egy online pörgetős játék, ami feleslegessé tette az egész keresgélést: sikerült ugyanis visszaadnia azt az élményt, amit a való világban is tapasztaltam.

Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy online játék lesz a megoldás, de amikor egy ismerősöm átküldte, úgy gondoltam, hogy mi baj lehet belőle, ha megpróbálom: vannak ingyenes pörgetések, ha nem tetszik a játék, akkor legfeljebb az után nem használom többet.

Le is ültem a számítógép elé, és rögtön a honlapra érve jött az első meglepetés, hogy mennyi fajta különböző játék közül lehet választani, és a témán kívül mindegyik még valami érdekességet is ad az egész játékmenethez. Miután kiválasztottam a nekem legjobban tetszőt (ez éppen egy indiános lett), belekezdtem a regisztrációba, ami tök egyszerű volt, és nagyon hamar már játszhattam is.

Egyértelműen meggyőzött már ez az egy játék is az ingyenes pörgetések alatt, így hamar azon kaptam magam, hogy megkerestem a bankkártyámat, és töltöttem még fel pénzt a felhasználói fiókomba. Korábban nem csináltam ilyet, de tudtam, hogyha az az ismerősöm küldte, aki, akkor biztonságosnak kell lennie, és nem kell miatta aggódnom: ő olyannyira válogatós ilyen téren (mivel nagyon jártas az online világban), hogy nem küldene el olyan weblapot, amiben ő maga se bízik meg. És így is van, feltöltöttem a kívánt összeget, és onnantól kezdve már nyugodtan tudtam játszani.

Ezzel a megoldással m ár nem kellett többet új játékterem után keresnem, sőt, ennél még több is valóra vált. Mostantól kezdve, mindenhol, ahol laptop volt nálam, tudtam játszani, és nem kellett kizárólag az estékre korlátoznom a hobbiman. Azt gondolnátok, hogy ez azzal jár, hogy akkor biztosan sokkal többet is vesztettem, és hogy csak arra jó ez az egész, hogy a fizetésemet elköltsem rajta, de megnyugtatok mindenkit, hogy ennyire nem vagyok buta. Egyáltalán nem jövök ki olyan mínuszban, mint amitől a legtöbben félnek, ha játékgépekről van szó, sőt: úgy érzem, hogy az ingyenes pörgetéseknek és a kezdőbónuszoknak hála még pozitívban is maradok egy ideig, ha okosan játszok. Úgyhogy nagy hála ezek miatt a honlapnak, mert az egyszerű kipróbálási lehetőség, igencsak meghozta a kedvem a további játékhoz!

Arról pedig nem is merek álmodni, hogy milyen lenne, ha egyszer sikerülne a legjobb pörgetés, és minden egyes kis ikon az éppen aktuális játék legjobb szimbólumát tartalmazza… akkor valószínűleg egész életem minden szórakozásra költött pénzét visszakapnám, egyben.