A kaparós sorsjegy, és a nyerőgépek játék

Emlékszem, amikor gyerek voltam, messze el kellett kerülni ezeket a szerencsejáték kellékeket. Mint gyerekeknek tabu volt, és hozzá sem nyúlhattunk. Nekem volt kedvenc játékom, amivel gyerekek is játszhattak…

A gyerek „nyerő” gépek

Már kamasz koromban volt egy gép, amiért oda voltam teljesen. A nevére nem emlékszem, mert már igen csak régen volt, de a lényege az volt, hogy be kellett dobni valamennyi pénzt, és akkor irányíthattunk egy kart, amivel plüss játékot lehetett nyerni, vagy valami agyebet. Biztosan sokan emlékeznek erre, mert egy időben a nagyobb boltokban mindenhol ott voltak. Te emlékszel rá, vagy találkoztál vele már valahol?

Talán még ha jól emlékszem, tavaly amikor a Balatonnál nyaraltunk akkor is láttam valahol egy ilyesmi gépet. Persze ma már nem ezek a gépek érdekelnek, hanem inkább a felnőtteknek valók…

A szerencsejáték

Ma már annyi féle lehetőség közül választhatunk, amennyit csak akarunk. Mindig van egy időszak, hogy kinek mi a nyerő. Egy időben, a kaparós sorsjegyek voltak a slágerek. Ez még ma is érvényes még a nagyobb boltok is szívesen élnek ezzel a lehetőséggel, kihasználva a játék örömét. Nem egy alkalommal volt már, hogy megadott mennyiségű fizetés felett az ember sorsjegyet kapott ajándékba, amivel vagy nyert vagy nem. A boltok is azt használják ki, hogy az emberek igen is szeretik a szerencse játékokat, és a nyerés lehetőséget is. Persze tudni kell hogy hol a határ feltétlenül.

Az idő múlásával aztán ahogy nő az ember, és komolyodik, úgy érdeklik másféle játékok is  a szerencsejáték terén. Neked volt kedvenc szerencsejátékod, amivel szívesen játszottál?

A kaszinók

Régen nem is egy kaszinó volt egy városban, hanem akár 4 vagy 5 is. Ma már nyerőgépek játéknem igen lehet találni egyet sem, a törvény módosítások miatt. De mit tud tenni az, aki igen is szeretne játszani? Nekik egy lehetőségük van, még pedig az online oldalak valamelyikét felkeresni.

Ma már számos játék elérhető az internet segítségével. Így ki sem kell mozdulni otthonról, és már játszhatunk is. Te játszottál már ezen oldalak valamelyikével?

Ha nem, akkor ezen az oldalon keresztül nyerőgépek játékai közül választhatsz. Számos gép van, a régi hagyományostól a legújabbig is.

Azért be kell hogy valljam, annak ellenére, hogy hiányoznak a régi kaszinók, és azok hangulata, ezek teljesen megfelelnek a mai kor elvárásainak. Persze a sötét zugokat, és a füstöt semmi nem pótolhatja, na meg a csörgő zörgő nyerő hangokat.

Ezek az oldalak már annyira modernek, hogy sokszor még én is meglepődőm rajtuk. Hogy mit értek ez alatt? Egy egész egyszerű példát mondanék. Vannak játékok mint a kártya asztal, ahol úgy játszunk, mintha egy rendes játék teremben ülnénk, mert személyekkel játszunk. Tudunk írni gondolatokat, vagy éppen örülni a sikerünknek is.

A technika fejlődésével lassan már akár otthonról 3D-ben is tudunk pár év múlva játszani. Azért ha belegondolok mennyire durva lenne, hogy ülök a nappaliban, a virtuálisan kivetített asztalnál, és élvezem a póker verseny adta lehetőségeket. Vagy mondjuk a nyerőgépek valamelyike mellett, kinek melyik tetszik, vagy melyik játékot válassza?. Neked tetszene egy ilyen virtuális kaszinó játék?