A városból elköltözve az online nyerőgép maradt csak meg

A kiköltözés

Rengeteg szép emlékem kapcsolódik ahhoz a városhoz, ahol felnőttem, de mint mondják, semmi sem tart örökké: egyszer nekem is búcsút kell vennem tőle, és amikor az állásom szükségessé tette azt, hogy vidékre költözzek, meg is tettem azt. Egyedül éltem eddig is, se kutyám, se macskám, nincs aki megakadályozzon abban, hogy egy új vidéki üzletnek a vezetője legyek, így engem választottak. Azt azonban nem tudom tagadni, hogy van, ami hiányozni fog a városi életből: ilyenek például a nyerőgépek, amikkel minden hétvégémet töltöttem.

Az első hetekben, még amikor volt időm, akkor elutaztam az új lakhelyemhez közeli kaszinókba is, és kipróbáltam, hogy milyen ott játszani, de azok közül egyik se volt annyira hangulatos, mint egy nagyvárosi hely: úgy látszik, ez is olyan dolog, amit jobban csinálnak a metropoliszok. Ez viszont probléma, mert én a legjobb helyekhez voltam hozzászokva, és annál kezdőbb pörgetős játékok nem is igazán tudtak megfogni. Így aztán egy rövid idő után abba is hagytam ezekkel a túrákkal, és nem jártam már el jó nyerőgépeket keresni, hanem lassan elfogadtam, hogy nem találom meg az igazit.

Az online nyerőgépek

Hatalmas szerencsém volt, amikor egy hirdetésnek hála rátaláltam arra az online nyerőgépes játékra, amit az óta is használok. Addigra ugyanis már teljesen lemondtam arról, hogy valaha is újra meglesz az az izgalomérzet amit az otthoni szórakozóhelyeken tapasztaltam, és talán már többet arra se lesz esélyem, hogy egyetlen pörgetéssel a jackpotot megnyerve milliomossá váljak. Most azonban itt van az egész újra, és akár online formában is élvezhetem.

Kinek kell már a városban laknia, mikor, mint kiderült, az online nyerőgépek segítségével akár otthonról is élvezhetem a játékot, amit úgy szeretek? Az egészhez ráadásul csak annyira volt szükségem, hogy az e-mail címem segítségével egy gyors regisztrációt csináltam, majd pedig a bankkártyám segítségével már annyi pénzt tudok feltölteni a felhasználómhoz, amennyit akarok. Ráadásul a kezdőknek még 300%-os pénzbefizetési bónusz is jár! Innentől kezdve pedig szabad a játék, akkor, amikor éppen ráérek, nem kell sehova kiruccannom, és megszabadulok az olyanoktól is, mint például amikor kinéznek, mert nem rendelek semmit egy bárban, mert csak játszani tértem be.

Ráadásul úgy tapasztaltam, hogy pénzügyi oldalról is sokkal jobban megéri online nyerőgépes játékkal játszanom, mint valódival. Nem tudom, hogy többször nyerek-e itt (bár ha belegondolunk, annak az esélye, hogy 5 figura közül akár csak 2 ugyanaz is lesz a gépen, elég nagy), vagy csak megfontoltabban játszok, úgy érzem, hogy elégé nekem kedvez a szerencse. Mondjuk igaz, hogy sok tapasztalatom van már ezekben a játékokban, és valamennyire azt is érzem, mikor vagyok szerencsésebb passzban, és mikor nem, de ez még a városban élve is így volt, most pedig mégis minden jobban megy. Talán az lehet a titok, hogy míg ott mindig nagyobb tétekben kellett játszanom, hisz az automatába nem lehet csak simán pár forintokat bedobálni, addig itt most lehetőségem van akár egy érme tört részét is feltenni egy-egy pörgetésnél. Így amikor szerencsétlenebb passzban vagyok éppen, akkor se kell lemondanom a játék öröméről, csak visszafogni magam, és megfontoltnak lenni

A nagy nyeremény

Egy dolog pedig soha nem sikerült a városban, de most, az online nyerőgépek segítségével megtörtént: egy nagyobb nyereményt is sikerült zsebre tennem. Persze sose számoltam, hogy összességében, minden elköltött forinttal együtt, még pozitívba vagy negatívba vagyok, mert az a véleményem, hogy a szórakozás, amit kapok ezzel a géppel, alapból megéri azt a keveset, amit ráköltök. Mégis, abban biztos vagyok, hogy a legutóbbi nyereményemmel együtt (bár nem jackpotom volt, hisz akkor már utaznék is rögtön valahova külföldre), jócskán megérte már nekem a játék.

Ez után se fogom abbahagyni, hisz magáért a játékért csinálom, és most már van mire visszaemlékeznem akkor is, amikor hosszabb veszítő szérián vagyok, és úgy érzem, hogy nem megy a játék. Összességében azonban úgy gondolom, hogy az online nyerőgépes játékoknak köszönhetően, már nincs is olyan sok dolog, ami hiányzik a városban!