Ha kell egy jó pelenkás oldal, akkor tessék!

Ha egy olyan pelenkás oldal kell, ahol mindent megtaláltok, ami egy babának kellhet, akkor ne menjetek tovább. A lord.shop.hu weboldalról mindent meg lehet rendelni, amire egy csöppségnek csak szüksége lehet. Különböző pelenkákat, minden méretben és kivitelben, a hozzá való kiegészítőkkel, alátétekkel. Na meg persze az anyukákról sem feledkezik el ez a webáruház…

Hiába lakik valaki városban, ahol mindenféle üzlet, szupermarket vagy éppen szakáruház is egy karnyújtásnyira van, ha egyszer pandémia van. Ebben az időszakban egyszerűen nem jó boltba menni és amire csak lehetőség adódik, sokkal jobb egy webshopban elintézni. Meg igazából pandémián kívül is ezt érzem, hogy egyszerűen jobb az, hogyha ezekkel a dolgokkal nem töltök el sok felesleges időt. Minden másra több jut, ami sokkal fontosabb a vásárolgatásnál. Szóval sok előnye van a városi életnek, de számomra ez mondjuk limitáltan tartozik közéjük. Inkább a webáruhoz, ott mindig van készleten a termékekből.

Tehát a lord.shop.hu-n kinéztem már néhány jópofa textilpelenkát és pelenkázó alátétet. Úgy tudom, hogy ezekre bizony kivétel nélkül szüksége van minden anyukának és kisbabának… Én meg egy olyan babaváróra megyek nem sokára, ahol az első csemete érkezik a családba, tehát igaz a szabály, hogy mindent is be kell szerezni. Mivel én igyekszem kerülni az életemben az eldobható termékeket, ezért gondoltam arra, hogy nekik is az eldobható pelusokból készített torta helyett inkább viszek egy adag textilpelenkát. Szerintem ez sokkal jobb ajándék, mint bármi, ami eldobható, mert hogyha nem is válik be, akkor is el lehet ajándékozni és nem termelünk vele feleslegesen szemetet. Nálam ez nagyon fontos szempont.

Szerencsére ez egy olyan pelenkás oldal, ahol nem csak az eldobható tucattermékek érhetők el, hanem ezt a fenntartható vonalat is több termékkel nyomatják. Mindig rokonszenvesek ezek a webshopok, ahol haladnak a korral és kínálnak olyan alternatívákat, ami a modern kori felfogásban is élhető. A pelenkákon kívül rengeteg babáknak szóló terméket lehet egyébként még itt kapni, szerintem egy komplett pelenkázós táskát fel lehet szerelni csak ebből a webáruházból. De van sok más egyéb termék is, ami elérhető és persze a kapcsolódó témakörökből is lehet szemezgetni.

Úgyhogy ne csak akkor látogassatok el a lord.shop.hu-ra, hogyha egy fenntartható termékeket is forgalmazó pelenkás oldal után kutattok, hanem akár akkor is, hogyha más egyéb termékekre is szükségetek van és mindezt a neten szeretnétek beszerezni, csupán néhány kattintással.

pelenkás oldal