Az én városom, az én stílusom

A város, ahol felnőttem a mindenem. Alig éltem túl az egyetemi három évet, folyton haza sóvárogtam. Egy kisvárosról van szó, ahol szinte mindenki ismer mindenkit, de azért annyira mégsem picit, hogy unatkoznia kelljen az embernek. A nyarak a kedvenceim, amikor szinte minden hétvégén akad egy, két koncert, vagy valamilyen foglalkozás a városban. Vagy, ha nem, még akkor is ott van a központi park és a körülötte lévő kocsmák, teraszok és vendéglők.

Tudom, hogy lehetetlen, de szinte mindenki szeret engem (legalábbis ezt mutatja), de én tényleg szeretem őket, hiszen a kedvenc városom lakói. Például onnan gondolom, hogy szeretnek, mivel azt vettem észre, hogy bizonyos döntéseimben követnek. Például tavaly nyáron rendeltem magamnak egy bőr pénztárcát és idén, már tavasszal minden második embernek hasonló pénztárcája volt. Azt nem tudom, hogy ők is onnan szerezték-e be, ahonnan én, de néhányuk esetében valószínűnek tartom.

Én a Bagbox webáruházból rendeltem, ahol rengeteg bőr kiegészítőt talál magának az ember, keressen akár oldaltáskát, hátizsákot, tolltartót, vagy bármi mást. Én még az egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a webshoppal, mert anno, első évben a szobatársaimmal onnan rendeltünk magunknak hátizsákokat. Az enyém még ma is meg van és nagyon jó állapotban van, csak már ritkán hordom, mert kevésbé érzem magam egy hátizsákos lánynak. Mindenesetre, amikor már vállalhatatlanná vált a régi pénztárcám, pont azért döntöttem úgy, hogy a Bagboxról rendelek újat, mert szerettem a hátizsákot minőségét és szívósságát. És pénztárcából is valami ilyesmire vágytam.

Szóval elterjesztettem a városban egy új divatot. Kíváncsi vagyok, ha elkezdenék bőr oldaltáskával járni, akkor az is ugyanúgy elterjedne-e, mint a bőr pénztárca?bőr pénztárca