Új esküvői programot fedeztem fel

Régebben nagyon sok esküvőn voltam, amíg Tárnokon laktam. Amióta azonban felköltöztem a fővárosba, azóta nem nagyon jutok el ilyen eseményekre. A városi élet természetesen engem is rögtön magába szippantott, állandóan sietek valahova, és hétvégénként sincs időm leutazni vidékre egy-egy másodunkatestvér esküvőjére például.

Nemrég azonban meghívtak egy Pesten élő barátom esküvőjére, így megnézhettem, milyen is egy városi ceremónia. Mivel hogy az egész a város szívében volt, utána pedig kibéreltek egy bulihelyet a lagzinak, ahol volt minden: karaoke, táncverseny és fotósarok is, amit a Selfie Gép csapata biztosított.

De kik is ők? A selfie gép egy olyan kis szerkezet, ami kis helyen is elfér és benne van egy nagy felbontású képek készítésére alkalmas kamera, valamint egy nyomtató is. Így elég megnyomnunk a képernyőt, és bizony pár másodpercen belül már a kezünkben is tarthatjuk az elkészült képet.

https://selfiegep.hu/hattereink/

Ezt főleg vicces képek készítésére szokták igénybe venni, és ez az esküvőn se volt másképp. Volt legalább négyféle háttér, amiket egyébként meg is tudtok találni a Selfie Gép honlapján, ha a https://selfiegep.hu/hattereink/ linkre rámentek. Ugyan ezek felárasok, de annál szebbek. Alapból a csomag tartalmazza a fehér hátteret, viszont, ha azt akarjátok, hogy a vendégek teljes mértékben személyre szabott képeket tudjanak csinálni, akkor érdemes több hátteret is rendelni. Mi is cserélgettük őket, sőt, még kellékeket is biztosítottak a szolgáltatáshoz, így garantált volt a jó hangulat. Mondjuk ahhoz persze a mérhetetlen sok alkohol is biztosan hozzájárult.

Ha pedig bármi elakadás volt, akkor jöttek, és segítettek is, ugyanis a Selfie Gép mindig küld egy saját embert is, aki segít mindenben a fotózkodás közben. Mindezeket az információkat megtaláljátok a weboldalukon, ahol a https://selfiegep.hu/hattereink/ aloldalon tehát az egyes háttereket is ki tudjátok választani.

Megtetszett a selfie gép? A jó hír az, hogy ahhoz képest, amit kínálnak, nem is olyan drága az egész. Persze az ár függ attól, hogy milyen időtartamra rendeljük meg a szolgáltatást. Nálunk 6 órát voltak kint, ami alatt több száz, de talán ezer kép is készült. Nincs limit, annyit csináltok, amennyit akartok – ez is szuper dolog egyébként, ami nagyban hozzájárul. És amúgy meg mindenben nagyon rugalmasak, ha éppen kicsúsznál az időből, akkor van lehetőség arra, hogy meghosszabbítsd a rendelkezésre állási időt.

Meg is kérdeztem a vőlegényt, hogy mennyire volt bonyolult lefoglalni erre az időpontra és helyre a szolgáltatást. Azt mondta, egyáltalán nem volt sok idő, pár perc alatt meg is volt vele, amint kitöltötte a honlapon található űrlapot.

Ha szeretnétek ti is a Selfie Gép segítségével feldobni egy eseményt, akkor látogassatok el a honlapjukra, és hívjátok fel a megadott számot, vagy érdeklődjetek az említett űrlap kitöltésének segítségével. Ehhez csak a nevedet, email címedet, telefonszámodat, és persze a dátumot és helyszínt kell megadni. A felületen üzenetet is tudsz írni, ha bármi külön kérésed vagy igényed lenne. Ez mindössze pár percet vesz igénybe. Ha meg ez megvan, akkor már lehet is például válogatni a fotófalak közül, amiket https://selfiegep.hu/hattereink/ link megnyitásával érhettek el.