A városban is jól mutat egy ízléses sport babakocsi

A férjem falusi, én pedig városi vagyok. Annak idején, egy buliban ismerkedtünk meg, amikor a falusi bandájával feljött zenélni, majd a koncert közbe összetalálkozott a tekintetünk, utána meghívott egy italra, és másnap pedig körbemutattam a városunk nevezetességeit. Először azt hittem ez csak egy fútó kaland lesz, esetleg egy jó barátság, de aztán ebből sokka több lett. Jenővel folyamatosan levelezgettünk, és hétvégén lementem hozzájuk a faluba. Jól éreztem magam, bár falun kicsit szigorúbbak és erőszakosabbak az emberek, ez kissé eltántorított ettől az élettől. És a folyamatos bámulás… lehetetlen megszokni. Pár találkozás után megkérte a kezem. Nekem először ez egészen furcsa volt, és váratlanul ért, mert nálunk ezt nem szokás ilyen gyorsan, de ő azt mondta, hogy szeretné bebizonyítani, hogy tisztességes szándékai vannak velem szembe és hogy nagyon szeret. Ez szimpatikus volt a szüleim számára, és bíztattak, hogy hallgassak a szívemre és ne féljek. Én pedig így tettem.

A házasság után ő nagyon kampányolt amellett, hogy költözzünk le falura a szüleihez, de én hallani sem akartam róla. Mondtam neki, hogy én városi lány vagyok, és eszem ágába sincs erről letenni. Végül aztán sikerült meggyőznöm róla, és megvettük álmaink otthonát. Kertes házat vettünk, ahova elhozhatta kedvenc kutyáját. Ez volt az alku.

Amikor kiderült, hogy babát várok, szintén nagy boldogság volt mindenfele. Viszont csak úgy mint a leánykérésre, erre sem számítottam. És ezúttal ez már az újdonsült férjemet is meglepte. Mivel nagyon sok pénzt ráment a lakásra, így kissé pénzszűkében álltunk. Az egyik legjobb barátnőm mondta, hogy honnan érdemes olcsón beszerezni a babához szükséges dolgokat.

A babakocsi is az egyik legfontosabb tételek között volt.

 • A jó babakocsi. Egyaránt a babának és neked is jó kell legyen, hiszen megkönnyíti majd a sétákat, és akár évekig is használhatod. Sőt, a következő…
 • Még nem gondolkodunk a következő gyermekben. – szakítottam félbe az elmélkedését.
 • Hát, pedig kéne. Olyat kell venni, hogy a következőnek is jó legyen. Ezért javaslom az unisex színeket.
 • Jól van, lapozzunk. Tehát mit javasolsz?
 • Hát, ahonnan én vettem annak idején, ott most elég drágák, és nem is az a minőség egyáltalán nem éri meg.
 • Akkor?
 • Egyik barátnőm webshopról rendelt, és asszem tudom is, hogy melyikről, és neki nagyon bejött. A babakocsik.hu-ról.
 • Igen?
 • Igen, azt mondta nagyon jó sport babakocsi van náluk, és garanciát is vállalnak. Különböző színekben is lehet kapni, és a videók jól bemutatják a babakocsi használatát.
 • Videók is vannak?
 • Naná!
 • Hmm.. kíváncsivá tettél.
 • Ugye? Csekkoljuk le!

Leültünk a laptopom elé, és megnéztük az oldalt. Egész jól nézett ki az oldal, és biztonsággal töltött el, hogy magyar oldalról van szó és nem kínai vackokat árulnak. A videóról is igazat beszélt a csaj, ugyanis nagyon jó videók voltak fent, és meg is találtuk az álom babakocsit. Egy Mutsy Nexo. 6 színben is elérhető volt, fiatalosan nézett ki, mégis elegáns. Állítható, és újszülött kortól egészen sokáig jó. A szállítás ingyenes volt, így aztán megrendeltük.

Egészen hamar megérkezett, és természetesen nem mertünk várni a csöppség születéséig, azonnal kibontottuk, és összeállítottuk. Annyira puha az anyaga, és tényleg könnyen kezelhető. Még a barátnőm a többgyermekes anyuka is azt mondta, hogy ez a babakocsi elég jó. És sajnálja, hogy ő nem neten rendelte. Pedig sokkal egyszerűbb!

A többi dolgot is hamarosan megvettük, így a kicsi érkezését felkészülten vártuk, már amennyire fel lehet erre készülni. Én azt gondolom, hogy az életet nem lehet eltervezni. Vagyis hát megpróbálhatja az ember, de az biztos, hogy semmi sem úgy fog alakulni, mint ahogy az ember azt gondolja. Tehát el lehet tervezni, csak felesleges. Mindig nyitottnak kell lenni, és ha változás jön, akkor bele kell vágni. A szülés előtt sokat álmodtam a kicsivel, amint a kedvenc parkomba tologatom őt a babakocsival és az ismerősök mind odajönnek megcirógatni, én pedig büszkén mutogatom őt. Most már erre vágyom!